Help Trans

Servicii

servicii

lucrări de construcții

Putem asigura o gama variata de constructii, precum lucrari de constructii civile, industriale sau reabilitari retele de alimentare cu apa si canalizare.

Angajatii companiei sunt caracterizati de o atitudine deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti. 

Colaboram activ cu toti expertii implicati in proiect si cu clientii pentru rezolvarea eficienta si benefica pentru toate partile a tuturor problemelor aparute in timpul activitatii.

De asemenea, lucram in mod eficient cu arhitecti si urbanisti pentru proiecte de calitate si pentru protejarea mediului inconjurator.

Help Trans are implementat sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001, sistemul de management de mediu SR EN ISO 14001.

STAȚII DE BETON

Help Trans ofera solutii de producere a betonului la standarde internationale, avand in exploatare doua statii de beton cu mare capcitate.

Statiile de beton detin autorizatie de laborator grad 2 si certificari ISO de calitate si performanta.

Cele doua statii de beton se afla in localitatea Oravita si Moldova Noua.

PRODUSE DE CARIERĂ

Societatea are in exploatare si Cariera de piatra de la Bradisorul de jos producand si comercializand diferite produse de cariera de calitate superioara.

Putem oferi produse precum piatra bruta, piatra sparta, piatra tip CFR.

Call Now Button